Asiakaspalaute

Muutamia poimintoja saaduista asiakaspalautteista

Kaisu Saario ja muut

Hei! Eihän tuohon leffaan voi muuta sanoa kuin "vau"! Täällä olemme katsoneet tuota kahdestaan ja isommallakin joukolla ja kaikki tykkää! :)

Musiikit on upeasti sovitettu ja kuvakulmat ja tilanteet hyvin valittu! Kuten isäni tuossa juuri totesi "voi vietävä, olipas taitava kaveri!" Eli voit jatkaa sanoilla linjoilla! :) Paljon kiitoksia!"


Lämpimin jouluterveisin Esa ja Kirsi Aurojärvi

Kiitämme lämpimästi heinäkuun 16. päivän häävideoinnista. Paljon olit saanut kuvattua, sitä on ollut kiva katsoa.


Ystävällisin terveisin, Heidi Laine

Hei, Kiitos kovasti dvd:stä. Olemme todella tyytyväisiä siihen, on ihanampi kuin edes kuvittelin. :) Lisäkopioita voisi tehdä 5 kappaletta. Mukavaa kesän jatkoa.


Moradi Farhad & Amirkhani Feresteh

Hei. Olimme tosi tyytyväisiä. Saimme sellaisen videon kuin halusimme :)


Kaisa Hallberg-Virtanen

Kiitos paljon videosta, tykättiin kovasti! Ja kiva juttu ku mukana on kaikki kuvatut materiaalit, ni ei jää mitään näkemättä :) Oli mukava tehdä yhteistyötä kanssasi, mukavaa syksyn jatkoa!


Anniina Tötterström

Video on tosi kiva, tuli taas tippa linssiin kun palasi niin elävästi tuohon päivään. Iso kiitos sinulle!


Marianne Laakso

Kiitos, tosi hienosti olit saanut elokuvaan tiivistettyä päivän oleelliset tapahtumat ja olit kyllä osannut poimia materiaalista juuri oikeat asiat ainakin meidän mielestämme. Uskomattoman hyvin pystyt kyllä "häviämään" juhlatilanteessa, sillä useammassa kuin yhdessä kohdassa Petri ihmetteli, että onko tämäkin kuvattu. Tai sitten me vaan olimme itse niin täpinöissä, ettemme mitään huomanneet. Hyvä kun olit ehtinyt kuvata niin monessa eri tilanteessa.

Elokuvassa musiikki taustalla sekä nopeutettu kuva olivat hyviä ja tekivät elokuvasta mukavan katsottavan, johon ei ehtinyt tylsistyä. Lyhentämään olit onnistunut lauluja ja puheita niin, että sitä ei edes kaikki pysty huomaamaan. Ja tosi hauskoja pieniä yksityiskohtiakin huomasimme ja ne kyllä nostattivat suupieliä ylöspäin niin aikuisilla kuin lapsillakin. Kaiken kaikkiaan olemme tosi tyytyväisiä tekemääsi elokuvaan. Tästä jää meille ikimuistoinen muisto ja tätä kyllä kelpaa esitellä kaikille ystäville!!!

Suuret kiitokset vielä sinulle ja oikein mukavaa syksyn jatkoa!


Anette ja Jani Riihelä

Tosi kivasti oli musiikkia, kuvia sekä nopeutusta käyettty. Juuri kiva tuollainen kooste päivästä näyttää ja muistella eli suuret kiitokset hyvästä työstä ja päivämme tallennuksesta ikimuistoiseksi koosteeksi :)


Jaana Saario-Lomppi ja Erik Lomppi

Pidimme oikein hää-dvd:stämme, musiikki sopi hyvin kuvaan ja oli juuri sellaista kuin toivoimme sen olevan. Edelleen kun kuulen jonkun tietyn kappaleen, joka on dvd:llämme, yhdistän sen heti siihen mielessäni, toisin sanoen mieleenpainuva! Dvd oli tarpeeksi lyhyt kuin pitkäkin, siinä ajassa ei ehtinyt pitkästymään edes lapsi, se oli muutamien kuukausien ajan yhden 6-vuotiaankin tytön lempiohjelma :-)


Miika Sahalaakso

Olimme videoon kokonaisuutena hyvin tyytyväisiä ja mielestämme saimme hyvinkin meidänlaisemme videon, jossa välittyi häiden maalaisromanttinen ja humoristinen tunnelma. Videossa tuli esille juuri ne monet seikat, joita hääpäivää muistellessa haluaakin nähdä. Olit hienosti valinnut parhaat kohdat filmiin ja filmi oli muutenkin toteutettu hienosti. Musiikit sopivat oikein hyvin ja muutenkin filmi oli oikein eloisa ja mukava. Sen verran mielissämme työstäsi olimme, että päätimme suositella sinua morsiamen siskolle, joka sittemmin myöskin on tainnut jo sinut palkata kuvaamaan heidän hääpäiväänsä ensi kesäksi.